Τηλέφωνο Delivery: 2102287266 | Πατησίων 339Γ, Αθήνα, 111 44
Title Image

Διαγωνισμός

Λάβετε μέρος και κερδίστε δώρα!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΧΑΡΑ»

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΑΓΩΤΟΥ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ (100) ΑΤΟΜΑ

Το ζαχαροπλαστείο ΧΑΡΑ διοργανώνει προωθητική ενέργεια (διαγωνισμό) με μεγάλο έπαθλο το ποδήλατο παγωτού για 100 καλεσμένους. O διαγωνισμός αφορά τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων Facebook και Instagram και θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής, ο οποίος θα κερδίσει το ανωτέρω έπαθλο, και δύο (2) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν έκαστος από ένα οικογενειακό εκμέκ σπέσιαλ με βουβαλινό καϊμάκι. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων, είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό και της ανάδειξης των νικητών.

Το ζαχαροπλαστείο μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους, κατά την απόλυτη κρίση του, να ανακαλέσει, παρατείνει ή να μειώνει τη διάρκεια του Διαγωνισμού, να αλλάζει τα προσφερόμενα έπαθλα με άλλα κατά τη διάρκεια που περιγράφεται στο παρόν, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση. Η πραγματοποίηση όλων των ανωτέρω τροποποιήσεων θα γίνεται με σχετική νεότερη ανάρτηση των όρων στα ανωτέρω κοινωνικά δίκτυα.

Την οργάνωση και διαχείριση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η εταιρεία μας. Επιπλέον χορηγός του Διαγωνισμού είναι το ζαχαροπλαστείο μας (στο εξής Χορηγός), το οποίο θα παρέχει και τα Δώρα στους νικητές. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Αναλυτικοί Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Πρόγραμμα και της διαδικασίας ανάδειξης του νικητή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1. Η διεξαγωγή του Διαγωνισμού αρχίζει στις 06/04/2019 και ώρα 12:00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι και τις 21/04/2019 και ώρα 23:59 (εφεξής η « Ισχύς του Διαγωνισμού»). Για το έπαθλο του ποδηλάτου παγωτού για 100 άτομα διευκρινίζονται τα κάτωθι: α) η χρήση αυτού μπορεί να γίνει το τρέχον ημερολογιακό έτος (2019) και κατόπιν διαθεσιμότητας για οποιαδήποτε εκδήλωση (πάρτυ, βάπτιση, γάμος, εταιρική εκδήλωση κτλ.), β) το έπαθλο αφορά αποκλειστικά την προσφορά παγωτού με το ειδικά διαμορφωμένο ποδήλατο σε 100 καλεσμένους για οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμεί ο νικητής η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Νομού Αττικής, γ) κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το παγωτό σερβίρεται σε χωνάκι ή κυπελλάκι και προσφέρονται γαρνιρίσματα (4 σιρόπια) και νερό εμφιαλωμένο, δ) σε περίπτωση που ο αριθμός των καλεσμένων είναι πάνω από εκατό (100), ο νικητής υποχρεούται για την πληρωμή του υπολοίπου ποσού που αναλογεί σε αυτούς ε) σε περίπτωση που η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εκτός Αθηνών πιθανόν να υπάρχει χρέωση για τα μεταφορικά.

2. Το ζαχαροπλαστείο μας διατηρεί το δικαίωμα, να ειδοποιήσει τους συμμετέχοντες στην ενέργεια και με άλλους πρόσφορους τρόπους, π.χ. με την αποστολή ενημερωτικού ηλεκτρονικού μηνύματος κ.α.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσα φυσικά πρόσωπα είναι άνω των 18 ετών και είναι χρήστες του διαδικτύου και ταυτόχρονα είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας. Το δικαίωμα και η δυνατότητα συμμετοχής στον Διαγωνισμό υφίστανται μόνον κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, όπως ορίζεται ανωτέρω υπό το 1. Απόπειρα συμμετοχής μετά τη λήξη της διάρκειας διεξαγωγής είναι ανυπόστατη.

4. Για την έγκυρη συμμετοχή του στο διαγωνισμό, ο συμμετέχων θα πρέπει να προβεί στις ενέργειες που περιγράφονται αναλυτικά στην ενότητα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» που ακολουθεί στη συνέχεια.

5. Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την υποβολή των στοιχείων τους.

6. Όλες οι έγκυρες συμμετοχές θα καταχωρηθούν σε λίστα (βάση δεδομένων) και η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω του online εργαλείου random.org

7. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι/ εργαζόμενοι της εταιρείας μας καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού.

8. Ο νικητές θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής των δώρων που έχουν κερδίσει με μήνυμα στο messenger και με σχετική ανάρτηση στην σελίδα μας στο facebook.

9. To ζαχαροπλαστείο μας δύναται να ακυρώνει συμμετοχές, με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην συμμετέχουν στο Διαγωνισμό μεταξύ άλλων σε περίπτωση που, αντιβαίνουν σε όρους της παρούσας ή προσβάλλουν την εικόνα της εταιρείας, ή τα χρηστά ήθη, κ.λ.π.

10. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω οποιουδήποτε έντυπου και ηλεκτρονικού μέσου επιλεγεί από εμάς. Έτσι το ζαχαροπλαστείο μας διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να δημοσιεύει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών και των επιλαχόντων. Η συμμετοχή παρέχει αυτομάτως αναφορικά με τα προαναφερόμενα και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς, χωρίς καμία οικονομική αξίωση ή απαίτηση των συμμετεχόντων και χωρίς την καταβολή σε αυτούς οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.

11. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση του συμμετέχοντα από κάθε τυχόν αξίωση έναντι εταιρείας μας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Ο Διαγωνισμός αφορά όσους κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες που περιγράφονται εδώ https://www.facebook.com/xarapatisserie/ το χρονικό διάστημα που ορίζεται ως Διάρκεια του Διαγωνισμού (παρ. 1, «Όροι Διαγωνισμού»). Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κάνουν Like στην σελίδα μας στο Facebook «Ποδήλατο παγωτού - Ζαχαροπλαστείο "Χαρά"», να κοινοποιήσουν τον διαγωνισμό τουλάχιστον μία φορά και να υποβάλλουν σχόλιο επί της κοινοποίησης του διαγωνισμού αναγράφοντας το είδος της πραγματοποιηθείσας εκδήλωσης (γάμος, βάπτιση, εταιρική εκδήλωση, πάρτυ κτλ.).

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ

1. Η ανάδειξη των νικητών και των αναπληρωματικών θα πραγματοποιηθεί μέσω του online εργαλείου random.org στις 23/4/2019. Ο με α/α 1. που θα αναδειχθεί από το online εργαλείο random.org θα είναι ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει το ποδήλατο παγωτού για 100 άτομα ενώ ο με α/α 4 θα είναι ο επιλαχόντας αυτού. Οι με α/α 2 & 3 θα κερδίσουν από ένα οικογενειακό εκμέκ σπέσιαλ με βουβαλινό καϊμάκι, ενώ αντίστοιχα οι με α/α 5 & 6 θα είναι οι επιλαχόντες των δύο αυτών δώρων.

2. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο Facebook μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης και την επιβεβαίωσή τους.

3. Μετά την κλήρωση και εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από αυτήν θα επιχειρείται από το ζαχαροπλαστείο μας επικοινωνία με τους νικητές, με σκοπό την ενημέρωση του για τον τρόπο χρήσης του δώρου. Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, email, κ.λ.π.) για την δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του επάθλου. Εάν η επικοινωνία με τον εκάστοτε νικητή δεν καταστεί δυνατή ή ο νικητής αρνηθεί για οποιοδήποτε λόγο την πίστωση του επάθλου που του αντιστοιχεί, τότε η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει με τον αντίστοιχο επιλαχόντα.

4. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Διαγωνισμού και της απόδοσης του δώρου στον νικητή κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της εταιρείας μας παύει να υφίσταται. Το ζαχαροπλαστείο μας δεν υπέχει ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε μελλοντική υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό.

5. Ρητώς διευκρινίζεται ότι το έπαθλο που αποκτήθηκε στο πλαίσιο του Διαγωνισμού δεν μεταβιβάζεται σε τρίτα πρόσωπα.

6. Το έπαθλο αποδίδεται πάντοτε σε συγκεκριμένο είδος και σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσεται με άλλο είδος, ούτε δίδεται η αξία του σε χρήμα, ή άλλως.

8. Ο κάθε νικητής σε οποιοδήποτε στάδιο διενέργειας του διαγωνισμού, μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι: (α) είναι άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. (β) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της εταιρείας μας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά τους δεδομένα, (γ) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου, (δ) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου, (ε) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει η εταιρεία μας τα προσωπικά τους στοιχεία με σκοπό την εξυπηρέτηση του Προγράμματος, (στ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους στην εταιρεία μας για την προβολή του Προγράμματος και των αποτελεσμάτων του μέσω του διαδικτύου (internet) και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. (ζ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης.